Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2016 13:50 - Нодуларен дерматит при говедата - хомеопатично лечение
Автор: homeo Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1783 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 15.05.2016 22:50


 Тъй като ваксините не са достатъчни за момента, а и създаването на антитела в тялото на ваксинираното животно ще се получи най - рано 21 дни след ваксинацията, мога да предложа хомеопатично лечение и профилактика на тази толкова неприятна болест, а именно:

 Взема се 1 брой от истинската ваксина и  се разрежда с обикновена или минерална вода в съотношение 1: 100, след което ЕНЕРГИЧНО СЕ РАЗБИВА, РАЗТРЪСКВА СЕ ШИШЕТО , в което е направено това. Взема се 1мл от полученото и се разрежда отново в съотношение 1: 100мл вода  и  отново се РАЗБИВА ЕНЕРГИЧНО ПОНЕ ДЕСЕТИНА ПЪТИ, може и повече. Тези действия се повтарят  ЗАДЪЛЖИТЕЛНО поне 15 пъти, може и 30 пъти, при което се получава много силно разредена ваксина, като в нея не е останала и една молекула от първоначалното вещество. Тя обаче е ДИНАМИЗИРАНА  ВСЕКИ ПЪТ чрез разбиването и точно в това е  силата на хомеопатичното лечение. Така могат от 1 реална ваксина да се получат хиляди дози, които ще са достатъчни за всички болни животни в България.  ТАКА ПОЛУЧЕНАТА ХОМЕОПАТИЧНА ВАКСИНА ИМА ТРАЙНОСТ ОТ ЕДИН ДЕН - това означава, че тя трябва да бъде ИЗПОЛЗВАНА  В РАМКИТЕ НА ДЕНЯ, В КОЙТО Е ПРИГОТВЕНА. Ако е приготвена сутринта, а  се дава по- късно - НЕОБХОДИМО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОТНОВО ДА СЕ РАЗТРЪСКА, ДИНАМИЗИРА  ЕНЕРГИЧНО ПРЕДИ ПРИЕМАНЕТО  В УСТАТА НА болното или профилактирано животно. Това е много важно за лечението.

 Хомеопатичната ваксина СЕ ДАВА ПРЕЗ УСТАТА  -  един, два - до три пъти в рамките на ЕДИН, единствен  ДЕН - НЕ повече. Целта НЕ е да се погълне, а колкото може по- дълго да остане в устата на животното - дали ще я  давате чрез шише с биберон или по друг начин - нека всеки сам си прецени.

 След това само наблюдавате ефекта. Хомеопатичната ваксина започва да действа ВЕДНАГА ако е дадена правилно по описания начин.
Може да се дава и профилактично - за тези животни, които са били в близост до огнището - по същия начин или дори само еднократно.

КОЙТО ИМА ЖЕЛАНИЕ  - МОЖЕ ДА ОПИТА без някакъв риск за болните животни.
Този вид предпазване НЕ СЪЗДАВА АНТИТЕЛА  в тялото на животното, така че нищо не пречи, когато дойдат  реалните ваксини - и да се ваксинират реално.
Ако  някои фермери предпочетат хомеопатичното ваксиниране или профилактика - тя трябва да се  прилага  ЕДИН ПЪТ МЕСЕЧНО  по горепосочения начин в продължение на времето на епидемиологична  обстановка. Да НЕ се дава по- често.

ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ  ДАЛИ лечението с хомеопатия е плацебо или не е, нали не можем да внушим на болните крави да се излекуват?

Моля ако някой реши да приложи това лечение - да ми пише на лични  за  ефекта от него. Все пак - подобно лечение и профилактика не е прилагано досега никъде по света и го предлагам като вариант, защото не мога да гледам колко много страдат хора и животни. Нищо не пречи да се опита, тъй като няма как да се навреди с него - стига да се прилага по гореописания начин. А и без друго - болните или дори здрави животни в близък контакт до огнищата - ще бъдат унищожени.

По стечение на обстоятелствата съм лекувала успешно пчели от нозематоза /вид паразити в червата на пчелите/ чрез хомеопатично лечение, мисля, че и горното лечение  ще бъде  успешно.
Лекувате децата си и себе си с хомеопатия - опитайте хомеопатично лечение и за болните животни или домашни любимци - това е напълно възможно.

P.S. Може последната хомеопатична доза веднага след динамизацията да се прибави към малко захарен сироп /студен или хладен/,  ако е приложена по този начин по - дълго време ще може да се задържи в устата, което е много важно за лечението. 

Лечение само на БАКТЕРИАЛНИТЕ усложнения  по кожата  може да се направи с прием на Pyrogenium 9СН, който се намира в аптечната мрежа на страната, като се дава два пъти дневно  САМО ЗА ТРИ до ПЕТ ДНИ,  при животните се разтварят  10 гранулки в около 100 мл  вода в шише,  разтръсква се енергично преди прием  като  целта НЕ е да се поглъща, а да остава в устата.
Ако ви е много трудно да си произведете сами хомеопатично лекарство от ваксината, тогава може да опитате с лекарства, които се намират в аптеките в страната -  да  редувате Пирогениум 9СН с Рус токсикодендрон 15СН - по два пъти дневно от всяко - за около една седмица.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: homeo
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 33245
Постинги: 9
Коментари: 6
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031